Prvi koncert u mraku

Autor Ana Jovčić
Pogodaka: 486
Prvi koncert u mraku

Da li pomoću zvuka možemo da vidimo? kako nas to muzika spaja? da li mrak može biti jednako lep kao i svetlost? ... neka su od pitanja na koja ćete dobiti odgovor ukoliko dođete na prvi koncert u mraku "U svetlosti tame".

Koncert će se održati 21. oktobra. 2017. u 20H. u zadužbini Ilije M. Kolarca. Ono što ovaj koncert čini jedinstvenim jeste mrak, ali ne običan mrak, već onaj obojen talentom, ljubavlju i trudom. Na sceni će se naći izvanredni muzičari sa, ali i bez invaliditeta. Ukoliko želite da upotpunite doživljaj i na jedno veče „uđete u cipele“ slepe osobe, možete se prijaviti na mirjana@inkluzivna-mreza.org. Na ulazu će Vas sačekati volonter, staviti povez preko očiju i odvesti do Vašeg mesta u sali.

Na koncertu će nastupiti čembalistkinja Olga Petrović, pijanisti Uglješa Brkljaš i Dušan Sretović, mecosopran Nataša Jović Trivić, harfistkinja Gorana Ćurguz i Gudači svetog Đorđa. Projekat partnerski realizuju Udruženje Inkluzivna mreža, Fakultet muzičke umetnosti i Udruženje slepih i slabovidih Srbije Beli štap uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Karte se mogu nabaviti na biletarnici Kolarčeve zadužbine po ceni od 400 dinara.

Uplovite u svoje nezaboravno iskustvo!