O.U.R. Pub - repertoar

Autor Vanja Praizović
Pogodaka: 37
O.U.R. Pub - repertoar

Možda vam deluje kao da doček Nove godine i nije toliko blizu, ali ne bi bilo loše da već sada počnete da razmišljate o tome gde da provedete novogodišnju noć. Verovanje kaže da onako kako se provedete te večeri, tako će vam biti cele godine.


U O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71. za doček 2018. godine će vas prvo vratiti u žurku 50-ih i 60-ih vrhunski majstori džeza i svinga „Free Cats“. Kad se dovoljno zagrejete, Uroš Đurić i Žika Todorović sedaju za svoje vozilo – DJ pult koji nas velikom brzinom vodi u srećnu i uspešnu godinu. Ako neko želi i narednog dana da se provede divlje, tu je bend „Party animals“. Do novogodišnje noći će biti još dosta dobrih nastupa, počev od ove srede.

our pub01


Sredom: OUR JAZZ
Akustični multi instrumentalni i vokalni trio „Nežni Neizbežni“ komprimovane energije i kolorita nastupa 6. decembra u O.U.R. Pub-u. Ako volite ethno-gypsy jazz i swing, oduševićete se. A ovog četvrtka gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama.
Četvrtkom: OUR ACOUSTIC
Weird Fishes su Peđa Todić i Katarina Vukoman i sviraju kavere alternativnih bendova i autora kao što su Radiohead, Black Keys, Portishead, Moloko, Kings of convinience, Hindi Zahra, Lianne La Havas, Koop i drugi.


Petkom: OUR LIVE
Ako volite kreativnu i drugačiju svirku vođenu neodoljivim vokalima i praćenu duvačkim aranžmanima, obožavaćete „Soul Kitchen“. U kombinaciji sa pabom, energija pršti na sve strane. Rock, r'n'b, soul, funk i disco hitovi u autentičnoj izvedbi dižu sve na noge i razmrdavaju i najstegnutije.


Subotom: OUR DJ
BeGe fank je sa vama do ponoći i deo je ekipe na Balkanu koja pravi savršenu žurku spajajući zarazne fank klasike i hitove, korišćenjem iskustava Party DJinga i MCinga od 1970ih do godine 3000. A od ponoći nastupa Kobazz i vrti sve što je toku, a i Rap, Trap, RnB, Breakbeat, Funk, Disco, B-Boy Breaks, 80s-90s hits.


Pored vrhunskog muzičkog izbora, O.U.R. Pub ima i kuhinju i ambijent u stilu prave češke pivnice.