Iznajmljivanje prostora za rad u studiju - ateljeu za keramiku

Iznajmljivanje prostora za rad u studiju - ateljeu za keramiku

Studio keramike pri udruženju "Bulevar Umetnosti" Vam pruža mogućnost iznajmljivanja prostora za rad opremljenog za rad sa keramikom u centru Beograda i Novog Sada. Postoji više varijanti po kojima možete koristiti prostor za rad bilo da je u pitanju jednokratno ili duže korišćenje. U svim slučajevima pečenje keramike i materijal nisu uračunati u cenu. Ova usluga dostupna je u Beogradu i Novom Sadu.

B:UM studio je prostor u okviru kojeg naša škola održava časove u popodnevnim časovima pa je njega moguće iznajmiti u određenim terminima. Zakup prostora na mesečnom nivou porazumeva mogućnost korišćenja prostora u vremenskom periodu od 8 do 16 časova radnim danima, korišćenje grnčarskog točka i ostalih alata, korišćenje dela montažne police za smeštaj ličnih stvari i materijala.

Iznajmljivanje prostora za rad je moguće u nekoliko vremenskih varijanti i podrazumeva mogućnost korišćenja opreme i prostora namenjenih za rad u oblasti keramike. Iznajmljivanje prostora ne podrazumeva i stručno savetovanje ili edukaciju od strane naših edukatora. Podrazumeva se savesno korišćenje alata i opreme, u suprotnom troškovi se uvećavaju prema srazmerno učinjenoj šteti. Materijal za rad i dekoraciju nije uključen u cenu iznajmljivanja prostora.

Cena iznajmljivanja prostora u B:UM ateljeu:

  • Vremenski period: 1 dan (do 8 sati rada, termini po dogovoru) 1.200 RSD
  • Vremenski period: 1 mesec 15.000 RSD (+depozit 6000 RSD)

*popust za aktivne učenike mogu ostvariti samo polaznici koji u tom trenutku pohađaju neki od kurseva (intezivni kurs na točku, kurs keramike za odrasle).

Za sve dodatne inormacije možete nas kontaktirati putem E-mail adrese, telefonom ili putem poruke na našoj FB stranici.

KONTAKT INFORMACIJE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad (mapa)
  • Lokacija 2.: Dunavska br. 12 (pasaž) 21000 Novi Sad (mapa)

Ostale naše usluge: