Изнајмљивање простора за рад у студију - атељеу за керамику

Изнајмљивање простора за рад у студију - атељеу за керамику

Студио керамике при удружењу "Булевар Уметности" Вам пружа могућност изнајмљивања простора за рад опремљеног за рад са керамиком у центру Београда и Новог Сада. Постоји више варијанти по којима можете користити простор за рад било да је у питању једнократно или дуже коришћење. У свим случајевима печење керамике и материјал нису урачунати у цену. Ова услуга доступна је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

 

 

 

Б:УМ АТЕЉЕ

Студио за едкације је простор у оквиру којег наша школа одржава часове у поподневним часовима па је њега могуће изнајмити у одређеним терминима. Закуп простора на месечном нивоу поразумева могућност коришћења простора у временском периоду од 8 до 16 часова радним данима, коришћење грнчарског точка и осталих алата, коришћење монтажне полице за смештај личних ствари и материјала.

Изнајмљивање простора за рад је могуће у неколико временских варијанти и подразумева могућност коришћења опреме и простора намењених за рад у области керамике. Изнајмљивање простора не подразумева и стручно саветовање или едукацију од стране наших едукатора. Подразумева се савесно коришћење алата и опреме, у супротном трошкови се увећавају према сразмерно учињеној штети. Материјал за рад и декорацију није укључен у цену изнајмљивања простора.

Цена изнајмљивања простора у Студију за едукације:Временски период:

  • Временски период: 1 дан (до 8 сати рада, термини по договору) 1.200 РСД
  • Временски период: 1 месец 15.000 РСД (+депозит 6000 РСД)

*попуст за активне ученике могу остварити само полазници који у том тренутку похађају неки од курсева (интезивни курс на точку, курс керамике за одрасле).

За све додатне инормације можете нас контактирати путем Е-маил адресе, телефоном или путем поруке на нашој ФБ страници.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)

Остале наше услуге: