Конкурс Центра за културу Ковин за изложбе у 2018.

Конкурс Центра за културу Ковин за изложбе у 2018.

Центар за културу Ковин расписао је конкурс за излагање у својој ликовној галерији у излагачкој сезони 2018. Право учешћа на конкурсу имају сви уметници, културни радници и грађани Србије. Конкурс се распусује за: ауторске изложбе и пројекте, колективне и кустоске пројекте, перформансе, као и за радионице, дискусије, предавања...

Програмски концепт галерије Центра за културу Ковин базира се на презентацији савремених уметничких токова. Конкурс је отворен за уметничко изражавања без ограничења у техничкој реализацији.

Стручни жири ће одабрати шест излагача/пројеката за предстојећу излагачку сезону 2018.

За конкурс је неопходно поднети:
1. контакт (обавезно важећу е-маил адресу).
2. ппис пројекта, до 2000 карактера (ПДФ фајл са визуелном докуметацијом у електронској форми).
3. техничку спецификацију пројекта.
4. радну биографију.

Пријаве се шаљу искључиво на електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Критеријуми:
- иновативност
- техничка и материјална изводљивост.

Центар за културу Ковин обезбеђује: хонорар, галеријски простор, стручну помоћ при поставци, ПР активност, штампање проспекта и плаката, доступну техничку опрему и коктел за отварање изложбе.

Излагач обезбеђује: транспорт радова, додатну опрему и техничку подршку, путни трошак, други штампани и промотивни материјал (по жељи).

Конкурс је отворен до 1. фебруара, 2018. године.

Пријаве које буду непотпуне и које стигну након овог рока неће бити разматране.

Одлуку о прихваћеним пројектима жири ће објавити најкасније 10 дана по завршетку конкурса о чему ће сви учесници бити обавештени имејлом, телефоном или поштом, а резултати ће бити објављени и на сајту Центра за културу Ковин, Фејсбук страници и преко медија.

На основу конкурса, у претходне две године своје уметничке пројекте представили су уметници и уметнице: Дарко Стојков, Дања Текић, Стеван Којић, Вељко Зејак, Немања Лађић, Ивана Аранђеловић, Зограф и други.

Контакт за додатне информације: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , 064/6481918