Новогодишњи поклон ваучери за курс керамике

Новогодишњи поклон ваучери за курс керамике

За све оне који размишљају о оригиналном и креативном поклону за драгу особу припремили смо Новогодишње поклон ваучере за курс керамике. Имате могућност одабира неколико различитих варијанти курсева на којима ће полазници имати могућност да се упознају са једном или више техника израде предмета од керамике. Све радове које направе за време едукације ће моћи да задрже као успомену на курс и на Вас.

Свако међу драгим и блиским особама има барем једну која је посебно уметнички настројена, вешта са рукама, креативна и стваралачки настројена. Многи су, а вероватно и Ви сами, пожелели да се опробају у изради предмета на грнчарском точку, да се упознају за процесом израде једног керамичког предмета или неком од техника ручне израде. Предмети се у току процеса пеку на температурама и до 1200°Ц. Неки метали попут злата и бакра топе се већ на 1100°Ц тако да је керамика знатно ватросталнија. Овај древни занат и уметничка вештина са нама су од праисторије па до данас. Керамика се сматра једним од најрелаксирајућих хобија данашњице и често се предлаже као додатна активност особама изложеним стресу. Обрадујте себе или Вама драгу особу једном од понуђених варијанти едукација у пољу керамике и гарантујемо Вам да нећете остати равнодушни.

У овом тренутку имамо следеће типове курсева:

Кликом на линк „Опширније“ добићете више детаља о свакој варијанти курса појединачно заједно са описом и терминима.

Ваучер можете уплатити путем нашег текућег рачуна (пример уплатнице на крају) или лично у просторијама нашег Удружења у Београду (Панчићева 14, Дорћол) и у Новом Саду (Дунавска 12 – пасаж)

Ваучер Вам може бити достављен поштом или га можете преузети лично. Такође постоји могућност слања ваучера путем е-маил адресе.

Ваучери се морају искористити / активирати у року од 45 дана од датума издавања.

За сва додатна питања можете нас контактирати путем телефона +381637172484 (позив, СМС, Вибер или WхатсАпп), путем поруке на нашој ФБ страници или путем е-маил адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.