Булевар Уметности у Новом Саду

курс керамике у Новом Саду

Од октобра 2018. године удружење "Булевар Уметности" отворило је атеље за керамику на новој локацији у Новом Саду у пасажу Дунавске 12. Сада ће сви љубитељи керамике поред Београда имати ту могућност да се упознају са нашим едукацијама и у овом граду. На овај корак одлучили смо се након велике успешности радионица које смо организовали у Културном центру ЛАБ од јуна па до септембра ове године.

По унапред осмишљеном плану кренућемо прво са радионицама за одрасле да бисмо у једном тренутку почели и са дечијим радионицама а касније и са осталим видовима едукација и услуга. Полазници на нашим едукацијама имаће могућност да се упознају са техникама ручне израде али и са радом на грнчарском точку. У Новом Саду се у овом тренутку налазе три грнчарска точка јер и овде желимо да задржимо епитет најбоље школе вртења. По истом принципу, плану и програму настављамо рад у групама са индивидуалним приступом и неограниченим трајањем едукације (сем у случају мини курса) где сам полазник има апсолутну контролу над трајањем, према својим потребама и афинитетима.

Позивамо све Новосађане који желе да се упознају са овим древним занатом да нам се придруже и пробуде своју креативност уз наше радионице. Добро дошли!