Правилник рада и коришћења термина у атељеу за керамику

Правилник рада и коришћења термина у атељеу за керамику

Удружење "Булевар Уметности" донело је одлуку о примени правилника рада и коришћења термина у атељеу за керамику са којим морају бити упознати сви полазници курса керамике. Сви детаљи биће доступни на нашем сајту али и истакнути у простору за рад.

Молимо Вас да приликом боравка у нашем атељеу и коришћења наших услуга обратите пажњу и придржавате се следећих напомена:

 1. За време боравка у студију подразумева се опрезан приступ материјалима који могу бити опасни по Ваше здравље. Едукатори ће Вас упутити у начин на који се рукује свим материјалима, машинама и обезбедити потребну заштитну опрему. Молимо Вас да се посебна пажња обрати приликом руковања пиштољем за врућ ваздух.
 2. Корисници су у обавези да све алате, машине и радне површине које користе, очисте од глине и других материјала након коришћења. Такође по завршетку рада на грнчарском точку потребно је очистити исти.
 3. Корисници сами воде бригу о својим приватним алатима, материјалу и радовима, а за смештај истих биће им обезбеђена једна полица.
 4. Сва литература у студију на располагању је корисницима, али није дозвољено изношење књига, скрипти или часописа из простора.
 5. Пушење у свим деловима атељеа није дозвољено.
 6. Није дозвољено дирати туђе ствари са полица, што се поготово односи на радове у процесу израде.
 7. Материјал за израду радова који је укључен у цену је ограничен и подразумева следеће количине на месечном нивоу: до маx.10кг глине, оксиде (бакар, манган, гвожђе, кобалт), енгобе (око 10 различитих боја), глазуре (бела, црна, транспарентна, жута и светло плава за покривање већих површина), хоби боје за керамику (око 10 различитих боја).
 8. Печење урачунато као бесплатно у оквиру едукације се односи на величину радова који улазе у оквир 25x25x25цм.
 9. Имате право коришћења својих материјала (глина, глазура, енгоба, оксида, хоби боја, налепница и сл.) само уз консултацију са едукатором.
 10. Радове који остану код нас након завршене едукације чувамо до 30 дана од последњег дана похађања едукације. Уколико радови чекају печење као почетни дан се рачуна онај када је предмет изашао из пећи.

Прилком коришћења уплаћених термина молимо Вас да посебну пажњу обратите на следеће напомене:

 1. Уплаћена четири термина могуће је искористити у року од пет недеља. Један термин је могуће прескочити, а да се притом не рачуна као да сте присуствовали часу.
 2. Код Мини курса сви часови се морају искористити у континуитету
 3. Ако не долазите на заказани термин потребно је да се јавите најкасније 3 сата пре почетка часа или ако је час у јутарњим часовима дан раније, у супротном, рачуна се као да сте били на часу, чак и ако нисте искористили могућност да једном прескочите едукацију.
 4. Уколико касните на час није потребно да се јавите, можете слободно доћи у било ком тренутку.
 5. Резервисано и сигурно место имате само у одабраној групи, за трансфер у други термин морате нас контактирати како бисмо Вам јавили где има слободних места, јер није могуће самостално бирати и мењати термине у току едукације.
 6. Уколико знате да нећете бити ту дужи временски период (2-3 недеље), можете се договорити са нама о коришћењу преосталих термина, само је потребно да се договоримо на време.
 7. За све остале ситуације потребно је договорити се са едукатором пре термина који је споран, а ми ћемо Вам максимално, колико је у нашој моћи, изаћи у сусрет.
 8. Договори након што је пропуштен час нису могући.

Телефон путем којег нас можете контактирати је 063/71-72-484 (позив, смс, Viber, WhatsApp), путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или преко поруке на нашој ФБ страници: Курс керамике – Удружење Булевар Уметности (www.facebook.com/kurskeramike)