Распоред активности за јун/јул 2019.

Распоред активности за јун/јул 2019.

Обавештавамо све заинтересоване за наше курсеве керамике да ће термини за бесплатни уводни час и мини курс као и једнодневну радионицу "Чајник" у јуну и јулу 2019.год одвијати по следећем распореду.

Бесплатни уводни час - теоријског карактера одржаће се у јуну и то у оба града, Београду и Новом Саду. За Београд је одређен термин субота 08.јун са почетком у 17х док ће се у Новом Саду одржати у четвртак 13.јуна са почетком у 18х. Све информације о начину резервисања као и детаље о самом часу можете пронаћи на ФБ догађају за Београд и за Нови Сад.

Мини курс керамике - Нове групе полазника на Мини курсу керамике у јуну крећу у следећим терминима. Београд у недељи од 10.-15.јуна (више термина). Нови Сад у недељу 16.јуна. Детаље о терминима, опису курса као и начину резервисања потражите овде за Београд и за Нови Сад.

Једнодневна радионица "Чајник" - у јуну месецу одржаће се у нашем студију у Београду а заказана је за суботу 22.јун у 17х. Детаље потражите на ФБ догађају.

За све додатне инфромације и резервације можете нас контактирати путем Е-маил адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем телефона на 063/71-72-484

Добро дошли!