Курс керамике за одрасле

Упознајте се са тајнама једног од најстаријих заната. Одаберите релаксирајући и креативно испуњујући хоби. Било да желите аматерски, или касније професионално и самостално да се бавите керамиком, на нашем курсу имаћете прилику да се опробате у комплетном процесу израде једног керамичког предмета. Овај вид едукације представља јединствен приступ у савлађивању основих техничких, технолошких и естетских вештина потребних за самостално бављење керамиком. Овај вид едукације доступан је у Београду и Новом Саду.

Опширније...

Интензивни курс на грнчарском точку

Овај вид едукације окренут је превасходно савлађивању техника потребних за самосталан рад и израду предмета на грчарском точку. Интензиван рад на грчарском точку у групи од максимално три полазника и индивидуални приступ свакоме од полазника омогућавају да са лакоћом и вешто савладате основе овог древног заната. На овом курсу за кратки временски период бићете у могућности да самостално израђујете предмете на грнчарском точку. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...).

Опширније...

Team building - Дан са керамиком

За Ваше запослене и Ваше клијенте, партнере, пријатеље или породицу, Удружење "Булевар Уметности" организује teambuilding - Дан са керамиком, у оквиру којег ћете имати прилику да се упознате са израдом предмета од керамике, радом на грнчарском точку и техникама ручне израде, у склопу једнодневне радионице. Све што се направи, када се испече, добијате на Вашој адреси као успомену. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

Опширније...

Акција - Мини курс керамике

Булевар Уметности Вас позива на нови вид едукације у керамици конципиран као мини курс састављен од 4 часа, у оквиру којих ћете имати прилику да се упознате са техникама ручне израде предмета од керамике. Курс се препоручује апсолутним почетницима који нису имали искуства са радом у керамици. Едукација је прилагођена свим узрастима. Овај вид едукације доступан је у Београду и Новом Саду.

Опширније...

Радионица керамике за породицу

Овај тип едукације намењен је родитељима који желе да, у оквиру једнодневне радионице, заједно са својом децом, направе нешто на грнчарском точку или техником ручне израде и упознају се са процесом израде предмета од керамике. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

Опширније...

Рођенданске радионице керамике за децу

Оригиналан начин за прославу рођендана Вашег детета - радионица керамике за малишане. У нашем модерно опремљеном и климатизованом простору са стручним едукаторима, учинићемо рођендан Вашег малишана незаборавним искуством. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

Опширније...