Једнодневне радионице керамике

Jednodnevne radionice keramike

Једнодневне радионице осмишљене су као двочасовно или трочасовно дружење са нашим едукаторима у оквиру којих имате могућност да неком од техника уз нашу помоћ направите и декоришете један предмет од керамике. За похађање ових радионица није потребно искуство или предзнање. Материјал за рад, декорацију као и печење насталих предмета су урачунати у наведене цене. Овај вид едукације доступан је у Београду и Новом Саду.

Предност ових радионица је флексибилност у заказивању термина. За резервацију места на некој од њих довољно је да нас контактирате телефоном а ми ћемо Вам рећи у којим све терминима има слободних места и изаћи Вам максимално у сусрет. Радионице су тематске и није могуће одступати од задатих параметара и тематике. Осмишљене су тако да ниво успешности буде изузетно висок, сам рад забаван али и едукативан јер ћете од наших едукатора чути много тога о самом процесу, технологији и материјалима. Након израде радови се суше и пролазе кроз процес бисквитног печења (900°C) и глазурног печења (1200°C) и могу се преузети минимум две недеље након радионице.

Детаље о правилнику рада, понашања и коришћењу термина можете прочитати овде.

За Вас смо припремили следеће теме за радионице између којих можете бирати ону која Вам се највише допада:

cajnik1. ЧАЈНИК

Ово је једна од популарнијих радионица у оквиру које Ваше дружење са глином траје око 3 сата. Уз помоћ техника ручне израде и помоћних калупа направићете и декорисати свој чајник. Ово је такође и један од мало комплекснијих предмета па поред самог тела чајника радићемо на копиту, уливнику, поклопцу, дршци и опционално рељефној декорацији.


cinija solja2. ЧИНИЈА И ШОЉА ЗА ДОРУЧАК

За доручак кажу да је најбитнији оброк у току дана. Шта може бити лепше од омиљеног јутарњег јела сервираног у уникатој посуди у комплету са шољом које сте сами направили. Направите и осликајте своје посуде за позитиван почетак дана. За израду ових предмета користићемо комбинације техника ручне израде. Предвиђемо трајање радионице је од два до три сата.

rasvetno telo3. РАСВЕТНО ТЕЛО

Унесите додатну топлину у свој ентеријер уникатним расветним телом. Можете сами изабрати да ли ће бити за свећу или сијалицу. Са нашим стручним едукаторима у дружењу које ће трајати од два до три сата направићете свећњак или лампу из својих снова комбинацијом техника ручне израде.


kasica prasica4. КАСИЦА ПРАСИЦА

За ову радионицу кажу да је најисплативија, врло брзо враћа уложен новац. Чувен касица прасица помоћи ће Вам да скупите новац за летовање, нову гардеробу или курс керамике. Трајање радионице је до три сата а за израду овог предмета користићемо комбинацију техника ручне израде и помоћних калупа. Касицу можете задржати за себе или поклонити пријатељу који често позајмљује новац од Вас.


grncarski tocak5. ГРНЧАРСКИ ТОЧАК

Филм "Дух" и чувена сцена са Патрик Свејзијем и Деми Мур инспирисала је многе да се опробају у техници рада на грнчарском точку. Уз помоћ наших едукатора на овој једнодневној радионици направићете предмет на грнчарском точку и декорисати га техником енгоба. Упознаћете се са процесом рада и свим корацима који га чине. Уживање загарантовано.

 

Цена сваке једнодневне радионице појединачно је: 2.500 РСД

Поклоните некоме курс керамике. Све едукације у понуди могуће је уплатити као поклон ваучер за Вама драгу особу. За све додатне информације можете нас слободно контактирати.

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација 1.: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)
  • Локација 2.: Дунавска бр.12 (пасаж) 21000 Нови Сад (мапа)

Погледајте и остале видове едукација: