Курс керамике за децу

Курс керамике за децу

Рад са глином је деци одувек пружао велико задовољство. Када се на то искуство надовеже и стручно усавршавање у техникама израде керамичких предмета, наши полазници поред игре улазе у комплетан процес израде једног керамичког предмета, што подразумева све од моделовања до финалног печења. Полазници курса имаће прилику да се опробају у техникама ручне израде керамичких предмета као и у изради предмета на грнчарском точку, са материјалима и темама прилагођеним деци препорученог узраста од 6 до 14 год. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

Материјал за рад је обезбеђен и укључен у цену заједно са печењем радова које деца наравно могу задржати за себе. Сви материјали су прилагођени за рад са децом, ради се са природним глинама и бојама које нису токсичне. Курс се уплаћује на месечном нивоу без ограничења и минималног трајања. Рад у групи од максимално 10 полазника, са нашим стручним едукаторима који имају вишегодишње искуство у раду са децом, испуњен је добром забавом, дружењем и креативним стваралаштвом.

Курс се уплаћује на месечном нивоу, а Ви имате потпуну контролу над тим колико дуго ће Ваше дете похађати курс: месец, три или више, у зависности од Ваших потреба и могућности. Не постоји минимално трајање курса, нити било која друга ограничења тог типа. Дете може кренути са похађањем курса у било ком тренутку јер не постоји фиксни почетак, већ се дете прикључује постојећој групи. У оквиру уплаћеног месеца (циклуса) обезбеђено је:

  • Четири едукације по два сата
  • Материјал за рад и материјал за декорацију
  • Печење предмета насталих на курсу

Детаље о правилнику рада, понашања и коришћењу термина можете прочитати овде.

Нешто о бенефитима рада са глином код деце можете прочитати овде.

Цена едукације:

3.500 РСД - За 4 едукације по два сата са обезбеђеним материјалом и печењем.

Поклоните некоме курс керамике. Све едукације у понуди могуће је уплатити као поклон ваучер за Вама драгу особу. За све додатне информације можете нас слободно контактирати.

Детаљни ценовник са свим понудама и могућим попустима можете погледати овде.

Термини едукација:

  • Субота од 17:00 до 19:00

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)

Погледајте и остале видове едукација: