Интензивни курс на грнчарском точку

Интензивни курс на грнчарском точку

Овај вид едукације окренут је превасходно савлађивању техника потребних за самосталан рад и израду предмета на грчарском точку. Интензиван рад на грчарском точку у групи од максимално три полазника и индивидуални приступ свакоме од полазника омогућавају да са лакоћом и вешто савладате основе овог древног заната. На овом курсу за кратки временски период бићете у могућности да самостално израђујете предмете на грнчарском точку. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...).

Друге технике нису укључене у курс, сем основа декорисања у техникама енгоба, оксида и глазура. С обзиром на то да је приступ сваком полазнику индивидуалан, можете се прикључити групи у било ком тренутку уколико постоји слободно место. Ви наравно контролишете трајање курса у зависности од Ваших потреба и афинитета, а сам курс се уплаћује на месечном нивоу и у то је урачунато:

  • Четири едукације по три сата (у одабраном термину)
  • Материјал за рад и материјал за декорацију (глазуре, енгобе, оксиди, хладне боје за керамику у ограниченим количинама)
  • Печење предмета насталих на курсу (бисквитно и глазурно - са ограничењем у количини и величини - и наравно све што направите је Ваше и можете понети кући)

Детаље о правилнику рада, понашања и коришћењу термина можете прочитати овде.

Цена едукације:

8.000 РСД - За 4 едукације по три сата са обезбеђеним материјалом и печењем.

Поклоните некоме курс керамике. Све едукације у понуди могуће је уплатити као поклон ваучер за Вама драгу особу. За све додатне информације можете нас слободно контактирати.

Детаљни ценовник са свим понудама и могућим попустима можете погледати овде.

Термини едукација:

  • По договору са полазником - контактирати нас за више детаља

Напомена:

Курс не траје месец дана већ се уплаћује по циклусима од 4 часа, а Ви сами одређујете трајање едукације. За потребе савлађивања основа препоручујемо до 3 месеца едукације док за озбиљније бављење овим занатом препоручујемо едукацију до 6 месеци. Наравно ниво и брзина напредовања зависе од самог полазника.

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација 1.: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)
  • Локација 2.: Дунавска бр.12 (пасаж) 21000 Нови Сад (мапа)

Погледајте и остале видове едукација: