Team building - Дан са керамиком

Team building - Дан са керамиком

За Ваше запослене и Ваше клијенте, партнере, пријатеље или породицу, Удружење "Булевар Уметности" организује teambuilding - Дан са керамиком, у оквиру којег ћете имати прилику да се упознате са израдом предмета од керамике, радом на грнчарском точку и техникама ручне израде, у склопу једнодневне радионице. Све што се направи, када се испече, добијате на Вашој адреси као успомену. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

У могућности смо да примимо до 12 особа. За све њих обезбеђени су материјал за рад, материјал за декорацију, печење насталих предмета, као и грицкалице и освежење. Дан је осмишљен тако да свако од полазника направи нешто на грнчарском точку уз помоћ наших стручних едукатора и да направи нешто техником ручне израде. Трајање радионице је 3 до 4 сата, а термини се договарају према Вашим потребама и могућностима. Опуштајућа атмосфера, квалитетно дружење и креативно проведено време су загарантовани.

Цена варира у зависности од броја особа које учествују:

  • Од 3 до 5 учесника - 2.500 РСД по особи
  • Од 6 до 9 учесника - 2.250 РСД по особи
  • Од 10-12 учесника - 2.000 РСД по особи
  • Уколико неко од учесника долази са дететом, цена по детету је 1.500 РСД

Поклоните некоме курс керамике. Све едукације у понуди могуће је уплатити као поклон ваучер за Вама драгу особу. За све додатне информације можете нас слободно контактирати.

Детаље о правилнику рада, понашања и коришћењу термина можете прочитати овде.

Фотографије простора, као и детаље са досадашњих едукација и team building радионица, можете погледати на нашој ФБ страници.

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)

Погледајте и остале видове едукација: