Рођенданске радионице керамике за децу

Рођенданске радионице керамике за децу

Оригиналан начин за прославу рођендана Вашег детета - радионица керамике за малишане. У нашем модерно опремљеном и климатизованом простору са стручним едукаторима, учинићемо рођендан Вашег малишана незаборавним искуством. Овај вид едукације доступан је у Београду (Нови Сад, ускоро...)

Ова варијанта радионице је врло флексибилна и усмерена ка томе да изађе у сусрет Вашим потребама. Самим тим, термин и трајање радионице договарамо са Вама. У могућности смо да организујемо рођенданске радионице које укључују до максимум 15 учесника. Цена се формира у договору са Вама и варира у односу на број сати, број учесника итд. За сваки рођендан правимо засебну понуду.

На радионици деца ће имати прилику да се са нашим едукаторима упознају са процесом израде предмета од керамике, а постоји и могућност да се свако дете опроба у раду на грнчарском точку. Сви радови од глине који настану за време радионице се суше и пеку и могу се преузети када буду готови, као успомена на рођенданску радионицу. Такође, постоји могућност да Вам радове доставимо на кућну адресу. Простор располаже санитарним чвором, малом кухињом и фрижидером. Обезбеђена је опрема за пуштање музике са лаптопом и WiFi интернетом. Додатно, у могућности смо да Вам по повољној цени понудимо услуге наших партнера: фотографа, кетеринга, израде торте и сл.

Детаље о правилнику рада, понашања и коришћењу термина можете прочитати овде.

Уколико сте заинтересовани, можемо се договорити да дођете и погледате простор и да Вам на лицу места саставимо понуду. За све додатне информације Вам стојимо на располагању

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Teл. 063/71-72-484 (Саша) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik cir
  • E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • ФБ страница: www.facebook.com/kurskeramike
  • Локација: Панчићева бр. 14 11000 Београд - Стари Град (мапа)

Погледајте и остале видове едукација: