Team building - Dan sa keramikom

Autor Saša Matić
Pogodaka: 992
Team building - Dan sa keramikom

Za Vaše zaposlene i Vaše klijente, partnere, prijatelje ili porodicu, Udruženje "Bulevar Umetnosti" organizuje Team building - Dan sa keramikom, u okviru kojeg ćete imati priliku da se upoznate sa izradom predmeta od keramike, radom na grnčarskom točku i tehnikama ručne izrade, u sklopu jednodnevne radionice. Sve što se napravi, kada se ispeče, dobijate na Vašoj adresi kao uspomenu.

U mogućnosti smo da primimo do 25 osoba. Za sve njih obezbeđeni su materijal za rad, materijal za dekoraciju, pečenje nastalih predmeta, kao i grickalice i osveženje. Dan je osmišljen tako da svako od polaznika napravi nešto na grnčarskom točku uz pomoć naših stručnih edukatora i da napravi nešto tehnikom ručne izrade. Trajanje radionice je 3 do 4 sata, a termini se dogovaraju prema Vašim potrebama i mogućnostima. Opuštajuća atmosfera, kvalitetno druženje i kreativno provedeno vreme su zagarantovani.

Cena varira u zavisnosti od broja osoba koje učestvuju:

  • Od 3 do 10 učesnika - 2.250 RSD po osobi
  • Od 11 do 20 učesnika - 2.000 RSD po osobi
  • Od 21-25 učesnika - 1.800 RSD po osobi
  • Ukoliko neko od učesnika dolazi sa detetom, cena po detetu je 1.000 RSD

Fotografije prostora, kao i detalje sa dosadašnjih edukacija i team building radionica, možete pogledati na našoj FB stranici.

KONTAKT INFORMACIJE