Hobi kurs keramike za amatere

Autor Saša Matić
Pogodaka: 558
Hobi kurs keramike za amatere

Ukoliko već imate iskustva u radu sa keramikom, želite da koristite svoje materijale, da imate na raspolaganju prostor za tehnike ručne izrade i grnčarski točak, a da Vas pritom u radu prati neko od naših edukatora, ovo je opcija za Vas.

Hobi kurs je osmišljen kao varijacija na standardni kurs za sve one koji smatraju da su stekli dovoljno znanja i sposobnosti za polusamostalni rad, koji omogućava jeftiniju edukaciju ali i korišćenje sopstvenih materijala. Edukacija je koncipirana na polusamostalnom radu gde uz pomoć naših edukatora možete realizovati svoje ideje, bez nastavnog plana i programa, koristeći svoje materijale i sa uslužnim pečenjem, koje se dodatno naplaćuje po dogovoru. Rad se odvija u grupi u terminima standardnog kursa, u trajanju od po 3 sata po edukaciji. Na raspolaganju imate alate, mesto za stolom, mesto na polici, grnčarski točak (zagarantovano sat i po vremena) i edukatora za stručnu pomoć. Materijal za rad ste u obavezi da sami obezbedite. Moguće je koristiti sve varijacije, od glina za majoliku do kamenine ili porcelana.

Hobi kurs se uplaćuje na mesečnom nivou, u okviru kojeg Vam je uračunato četiri edukacije po 3 sata (u odabranom terminu).

Cena edukacije:

3.000 RSD - za edukaciju na mesečnom nivou (4 edukacije po 3 sata )

1.000 RSD - za pojedinačni čas ( jedna edukacije od 3 sata )

Detaljni cenovnik sa svim ponudama i mogućim popustima možete pogledati ovde.

KONTAKT INFORMACIJE