Akcija - Mini kurs keramike

Autor Saša Matić
Pogodaka: 731
Mini kurs keramike

Bulevar Umetnosti Vas poziva na novi vid edukacije u keramici koncipiran kao mini kurs sastavljen od 4 časa, u okviru kojih ćete imati priliku da se upoznate sa tehnikama ručne izrade predmeta od keramike. Kurs se preporučuje apsolutnim početnicima koji nisu imali iskustva sa radom u keramici. Edukacija je prilagođena svim uzrastima.

Kurs se organizuje svakog meseca i posvećen je onima koji bi da se oprobaju u oblasti keramike, a do sada nisu imali mogućnosti za to. Za ova četiri časa imaćete priliku da se upoznate sa tri najosnovnije tehnike ručne izrade predmeta od keramike i tri vrste dekoracije. U cenu kursa uračunat je materijal za rad, materijal za dekoraciju i pečenje nastalih radova, a sve što napravite je Vaše i možete poneti sa sobom kada se ispeče. Broj polaznika u grupi je ograničen. Svi koji završe mini kurs u mogućnosti su da, ukoliko žele, edukaciju nastave kroz naše standardne kurseve.

Raspored edukacija:

1. čas - Tehnike kobasica (Zadatak: vaza, lampa ili svećnjak)
2. čas - Tehnika ploča (Zadatak: kutija za nakit)
3. čas - Tehnika pomoćnih kalupa (Zadatak: set od šolje za čaj i činije za keks + dekoracija engobama)
4. čas - Dekoracija prvog zadatka tehnikom oksida, dekoracija drugog i trećeg zadatka tehnikom glazura

Termini edukacija:

  • Ponedeljak 19-21h
  • Sreda 18-20h
  • Četvrtak 18-20h
  • Petak 18-20h
  • Subota 11-13h
  • Subota 14:30-16:30

Zbog individualnog pristupa, kurs možete početi u bilo kom trenutku, u terminu u kojem ima slobodnih mesta. Sve rezervacije možete obaviti na dole navedenom telefonu.

Cena edukacije:

4.000 RSD - za odrasle
3.000 RSD - za decu

KONTAKT INFORMACIJE