Poziv za edukatore iz oblasti umetnosti

Autor Saša Matić
Pogodaka: 652
Poziv za edukatore iz oblasti umetnosti

Ukoliko ste edukator neke umetničke tehnike ili kreativne veštine, i u potrazi ste za prostorom za rad spremni smo da Vam iznajmimo naš prostor po povoljnoj ceni. Otvoreni smo i za druge vidove saradnje a Vaše predloge nam možete poslati na E-mail adresu: office@bulevarumetnosti.rs ili nam se obratiti putem telefona na 063/71-72-484.

Udruženje "Bulevar Umetnosti" se pored afirmacije umetnosti i kulture bavi i edukacijama u oblasti umetnosti. Za sada naša primarna oblast delovanja je keramika za koju imamo organizovane kurseve za sve uzraste polaznika. Pored prostora u koji smo smestili atelje za keramiku raspolažemo još jednom prostorijom opremljenom za edukacije u više oblasti, praktične i teorijske. Lokal se nalazi u mirnom delu Dorćola (Pančićeva 14) pored prostorija za rad raspolažemo kuhinjom, mokrim čvorom i holom koji se može koristiti za izlaganje radova. Prostor koji izdajemo opremljen je sa belom tablom, dva velika radna stola sa po 6 radnih mesta (ukupno 12), policama. Dobro je osvetljen sa velikim izlozima na dva zida. Prostor je pogodan za sve vrste kreativnih i hobi radionica kao i teorijskih predavanja pred manjim auditorijumom.

Cena izdavanja prostora je po satnici korišćenja:

  • 1 sat 750 RSD
  • 2 sata 1000 RSD
  • 3 sata 1250 RSD

Ukoliko je dugoročna saradnja u pitanju spremni smo na sve vrste dogovora. Sve radionice koje se odžavaju u našem prostoru se reklamiraju na našem portalu. Takođe postoji mogućnost reklamiranja i na našim socijalnim profilima koji su već poprilično razvijeni kada su kreativne edukacije u pitanju.