Konkurs Centra za kulturu Kovin za izložbe u 2018.

Konkurs Centra za kulturu Kovin za izložbe u 2018.

Centar za kulturu Kovin raspisao je konkurs za izlaganje u svojoj likovnoj galeriji u izlagačkoj sezoni 2018. Pravo učešća na konkursu imaju svi umetnici, kulturni radnici i građani Srbije. Konkurs se raspusuje za: autorske izložbe i projekte, kolektivne i kustoske projekte, performanse, kao i za radionice, diskusije, predavanja...

Programski koncept galerije Centra za kulturu Kovin bazira se na prezentaciji savremenih umetničkih tokova. Konkurs je otvoren za umetničko izražavanja bez ograničenja u tehničkoj realizaciji.

Stručni žiri će odabrati šest izlagača/projekata za predstojeću izlagačku sezonu 2018.

Za konkurs je neophodno podneti:
1. kontakt (obavezno važeću e-mail adresu).
2. ppis projekta, do 2000 karaktera (PDF fajl sa vizuelnom dokumetacijom u elektronskoj formi).
3. tehničku specifikaciju projekta.
4. radnu biografiju.

Prijave se šalju isključivo na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kriterijumi:
- inovativnost
- tehnička i materijalna izvodljivost.

Centar za kulturu Kovin obezbeđuje: honorar, galerijski prostor, stručnu pomoć pri postavci, PR aktivnost, štampanje prospekta i plakata, dostupnu tehničku opremu i koktel za otvaranje izložbe.

Izlagač obezbeđuje: transport radova, dodatnu opremu i tehničku podršku, putni trošak, drugi štampani i promotivni materijal (po želji).

Konkurs je otvoren do 1. februara, 2018. godine.

Prijave koje budu nepotpune i koje stignu nakon ovog roka neće biti razmatrane.

Odluku o prihvaćenim projektima žiri će objaviti najkasnije 10 dana po završetku konkursa o čemu će svi učesnici biti obavešteni imejlom, telefonom ili poštom, a rezultati će biti objavljeni i na sajtu Centra za kulturu Kovin, Fejsbuk stranici i preko medija.

Na osnovu konkursa, u prethodne dve godine svoje umetničke projekte predstavili su umetnici i umetnice: Darko Stojkov, Danja Tekić, Stevan Kojić, Veljko Zejak, Nemanja Lađić, Ivana Aranđelović, Zograf i drugi.

Kontakt za dodatne informacije: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , 064/6481918