Novogodišnji poklon vaučeri za kurs keramike

Novogodišnji poklon vaučeri za kurs keramike

Za sve one koji razmišljaju o originalnom i kreativnom poklonu za dragu osobu pripremili smo Novogodišnje poklon vaučere za kurs keramike. Imate mogućnost odabira nekoliko različitih varijanti kurseva na kojima će polaznici imati mogućnost da se upoznaju sa jednom ili više tehnika izrade predmeta od keramike. Sve radove koje naprave za vreme edukacije će moći da zadrže kao uspomenu na kurs i na Vas.

Svako među dragim i bliskim osobama ima barem jednu koja je posebno umetnički nastrojena, vešta sa rukama, kreativna i stvaralački nastrojena. Mnogi su, a verovatno i Vi sami, poželeli da se oprobaju u izradi predmeta na grnčarskom točku, da se upoznaju za procesom izrade jednog keramičkog predmeta ili nekom od tehnika ručne izrade. Predmeti se u toku procesa peku na temperaturama i do 1200°C. Neki metali poput zlata i bakra tope se već na 1100°C tako da je keramika znatno vatrostalnija. Ovaj drevni zanat i umetnička veština sa nama su od praistorije pa do danas. Keramika se smatra jednim od najrelaksirajućih hobija današnjice i često se predlaže kao dodatna aktivnost osobama izloženim stresu. Obradujte sebe ili Vama dragu osobu jednom od ponuđenih varijanti edukacija u polju keramike i garantujemo Vam da nećete ostati ravnodušni.

U ovom trenutku imamo sledeće tipove kurseva:

Klikom na link „Opširnije“ dobićete više detalja o svakoj varijanti kursa pojedinačno zajedno sa opisom i terminima.

Vaučer možete uplatiti putem našeg tekućeg računa (primer uplatnice na kraju) ili lično u prostorijama našeg Udruženja u Beogradu (Pančićeva 14, Dorćol) i u Novom Sadu (Dunavska 12 – pasaž)

Vaučer Vam može biti dostavljen poštom ili ga možete preuzeti lično. Takođe postoji mogućnost slanja vaučera putem e-mail adrese.

Vaučeri se moraju iskoristiti / aktivirati u roku od 45 dana od datuma izdavanja.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona +381637172484 (poziv, SMS, Viber ili WhatsApp), putem poruke na našoj FB stranici ili putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.