Bulevar Umetnosti u Novom Sadu

kurs keramike u Novom Sadu

Od oktobra 2018. godine udruženje "Bulevar Umetnosti" otvorilo je atelje za keramiku na novoj lokaciji u Novom Sadu u pasažu Dunavske 12. Sada će svi ljubitelji keramike pored Beograda imati tu mogućnost da se upoznaju sa našim edukacijama i u ovom gradu. Na ovaj korak odlučili smo se nakon velike uspešnosti radionica koje smo organizovali u Kulturnom centru LAB od juna pa do septembra ove godine.

Po unapred osmišljenom planu krenućemo prvo sa radionicama za odrasle da bismo u jednom trenutku počeli i sa dečijim radionicama a kasnije i sa ostalim vidovima edukacija i usluga. Polaznici na našim edukacijama imaće mogućnost da se upoznaju sa tehnikama ručne izrade ali i sa radom na grnčarskom točku. U Novom Sadu se u ovom trenutku nalaze tri grnčarska točka jer i ovde želimo da zadržimo epitet najbolje škole vrtenja. Po istom principu, planu i programu nastavljamo rad u grupama sa individualnim pristupom i neograničenim trajanjem edukacije (sem u slučaju mini kursa) gde sam polaznik ima apsolutnu kontrolu nad trajanjem, prema svojim potrebama i afinitetima.

Pozivamo sve Novosađane koji žele da se upoznaju sa ovim drevnim zanatom da nam se pridruže i probude svoju kreativnost uz naše radionice. Dobro došli!