Raspored aktivnosti za jun/jul 2019.

Raspored aktivnosti za jun/jul 2019.

Obaveštavamo sve zainteresovane za naše kurseve keramike da će termini za besplatni uvodni čas i mini kurs kao i jednodnevnu radionicu "Čajnik" u junu i julu 2019.god odvijati po sledećem rasporedu.

Besplatni uvodni čas - teorijskog karaktera održaće se u junu i to u oba grada, Beogradu i Novom Sadu. Za Beograd je određen termin subota 08.jun sa početkom u 17h dok će se u Novom Sadu održati u četvrtak 13.juna sa početkom u 18h. Sve informacije o načinu rezervisanja kao i detalje o samom času možete pronaći na FB događaju za Beograd i za Novi Sad.

Mini kurs keramike - Nove grupe polaznika na Mini kursu keramike u junu kreću u sledećim terminima. Beograd u nedelji od 10.-15.juna (više termina). Novi Sad u nedelju 16.juna. Detalje o terminima, opisu kursa kao i načinu rezervisanja potražite ovde za Beograd i za Novi Sad.

Jednodnevna radionica "Čajnik" - u junu mesecu održaće se u našem studiju u Beogradu a zakazana je za subotu 22.jun u 17h. Detalje potražite na FB događaju.

Za sve dodatne infromacije i rezervacije možete nas kontaktirati putem E-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona na 063/71-72-484

Dobro došli!