Intenzivni kurs na grnčarskom točku

Autor Saša Matić
Pogodaka: 2177
Intezivni kurs na grnčarskom točku

Ovaj vid edukacije okrenut je prevashodno savlađivanju tehnika potrebnih za samostalan rad i izradu predmeta na grčarskom točku. Intenzivan rad na grčarskom točku u grupi od maksimalno tri polaznika i individualni pristup svakome od polaznika omogućavaju da sa lakoćom i vešto savladate osnove ovog drevnog zanata. Na ovom kursu za kratki vremenski period bićete u mogućnosti da samostalno izrađujete predmete na grnčarskom točku.

Druge tehnike nisu uključene u kurs, sem osnova dekorisanja u tehnikama engoba, oksida i glazura. S obzirom na to da je pristup svakom polazniku individualan, možete se priključiti grupi u bilo kom trenutku ukoliko postoji slobodno mesto. Vi naravno kontrolišete trajanje kursa u zavisnosti od Vaših potreba i afiniteta, a sam kurs se uplaćuje na mesečnom nivou i u to je uračunato:

  • Četiri edukacije po tri sata (u odabranom terminu)
  • Materijal za rad i materijal za dekoraciju (glazure, engobe, oksidi, hladne boje za keramiku u ograničenim količinama)
  • Pečenje predmeta nastalih na kursu (biskvitno i glazurno - sa ograničenjem u količini i veličini - i naravno sve što napravite je Vaše i možete poneti kući)

Cena edukacije:

8.000 RSD - Za 4 edukacije po tri sata sa obezbeđenim materijalom i pečenjem.

Detaljni cenovnik sa svim ponudama i mogućim popustima možete pogledati ovde.

Ukoliko biste pohađali edukaciju sa prijateljima, ili sa porodicom, obezbeđeni su popusti. Za prijatelje iznosi 10% na ukupan iznos, a za članove uže porodice 15% na ukupan iznos. Popust se odnosi samo na edukacije sa uključenim materijalom i pečenjem.
Roditelji koji bi želeli da kurs pohađaju sa detetom uzrasta od 8 do 16 godina, za dete imaju popust od 20%.

Termini edukacija:

  • Utorak od 17:00 do 20:00 (ili od 18:00 do 21:00 - u dogovoru sa polaznicima)
  • Nedelja - termin po dogovoru

KONTAKT INFORMACIJE