Kurs keramike za decu

Kurs keramike za decu

Rad sa glinom je deci oduvek pružao veliko zadovoljstvo. Kada se na to iskustvo nadoveže i stručno usavršavanje u tehnikama izrade keramičkih predmeta, naši polaznici pored igre ulaze u kompletan proces izrade jednog keramičkog predmeta, što podrazumeva sve od modelovanja do finalnog pečenja. Polaznici kursa imaće priliku da se oprobaju u tehnikama ručne izrade keramičkih predmeta kao i u izradi predmeta na grnčarskom točku, sa materijalima i temama prilagođenim deci preporučenog uzrasta od 6 do 14 god. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...)

Materijal za rad je obezbeđen i uključen u cenu zajedno sa pečenjem radova koje deca naravno mogu zadržati za sebe. Svi materijali su prilagođeni za rad sa decom, radi se sa prirodnim glinama i bojama koje nisu toksične. Kurs se uplaćuje na mesečnom nivou bez ograničenja i minimalnog trajanja. Rad u grupi od maksimalno 10 polaznika, sa našim stručnim edukatorima koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom, ispunjen je dobrom zabavom, druženjem i kreativnim stvaralaštvom.

Kurs se uplaćuje na mesečnom nivou, a Vi imate potpunu kontrolu nad tim koliko dugo će Vaše dete pohađati kurs: mesec, tri ili više, u zavisnosti od Vaših potreba i mogućnosti. Ne postoji minimalno trajanje kursa, niti bilo koja druga ograničenja tog tipa. Dete može krenuti sa pohađanjem kursa u bilo kom trenutku jer ne postoji fiksni početak, već se dete priključuje postojećoj grupi. U okviru uplaćenog meseca (ciklusa) obezbeđeno je:

  • Četiri edukacije po dva sata
  • Materijal za rad i materijal za dekoraciju
  • Pečenje predmeta nastalih na kursu

Detalje o pravilniku rada, ponašanja i korišćenju termina možete pročitati ovde.

Nešto o benefitima rada sa glinom kod dece možete pročitati ovde.

Cena edukacije:

3.500 RSD - Za 4 edukacije po dva sata sa obezbeđenim materijalom i pečenjem.

Poklonite nekome kurs keramike. Sve edukacije u ponudi moguće je uplatiti kao poklon vaučer za Vama dragu osobu. Za sve dodatne informacije možete nas slobodno kontaktirati.

Detaljni cenovnik sa svim ponudama i mogućim popustima možete pogledati ovde.

Termini edukacija:

  • Subota od 17:00 do 19:00

 

KONTAKT INFORMACIJE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad (mapa)

Pogledajte i ostale vidove edukacija: