Intenzivni kurs na grnčarskom točku

Intenzivni kurs na grnčarskom točku

Ovaj vid edukacije okrenut je prevashodno savlađivanju tehnika potrebnih za samostalan rad i izradu predmeta na grčarskom točku. Intenzivan rad na grčarskom točku u grupi od maksimalno tri polaznika i individualni pristup svakome od polaznika omogućavaju da sa lakoćom i vešto savladate osnove ovog drevnog zanata. Na ovom kursu za kratki vremenski period bićete u mogućnosti da samostalno izrađujete predmete na grnčarskom točku. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...).

Druge tehnike nisu uključene u kurs, sem osnova dekorisanja u tehnikama engoba, oksida i glazura. S obzirom na to da je pristup svakom polazniku individualan, možete se priključiti grupi u bilo kom trenutku ukoliko postoji slobodno mesto. Vi naravno kontrolišete trajanje kursa u zavisnosti od Vaših potreba i afiniteta, a sam kurs se uplaćuje na mesečnom nivou i u to je uračunato:

  • Četiri edukacije po tri sata (u odabranom terminu)
  • Materijal za rad i materijal za dekoraciju (glazure, engobe, oksidi, hladne boje za keramiku u ograničenim količinama)
  • Pečenje predmeta nastalih na kursu (biskvitno i glazurno - sa ograničenjem u količini i veličini - i naravno sve što napravite je Vaše i možete poneti kući)

Detalje o pravilniku rada, ponašanja i korišćenju termina možete pročitati ovde.

Cena edukacije:

8.000 RSD - Za 4 edukacije po tri sata sa obezbeđenim materijalom i pečenjem.

Poklonite nekome kurs keramike. Sve edukacije u ponudi moguće je uplatiti kao poklon vaučer za Vama dragu osobu. Za sve dodatne informacije možete nas slobodno kontaktirati.

Detaljni cenovnik sa svim ponudama i mogućim popustima možete pogledati ovde.

Termini edukacija:

  • Po dogovoru sa polaznikom - kontaktirati nas za više detalja

Napomena:

Kurs ne traje mesec dana već se uplaćuje po ciklusima od 4 časa, a Vi sami određujete trajanje edukacije. Za potrebe savlađivanja osnova preporučujemo do 3 meseca edukacije dok za ozbiljnije bavljenje ovim zanatom preporučujemo edukaciju do 6 meseci. Naravno nivo i brzina napredovanja zavise od samog polaznika.

 

KONTAKT INFORMACIJE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija 1.: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad (mapa)
  • Lokacija 2.: Dunavska br. 12 (pasaž) 21000 Novi Sad (mapa)

Pogledajte i ostale vidove edukacija: