Jednodnevne radionice keramike

Jednodnevne radionice keramike

Jednodnevne radionice osmišljene su kao dvočasovno ili tročasovno druženje sa našim edukatorima u okviru kojih imate mogućnost da nekom od tehnika uz našu pomoć napravite i dekorišete jedan predmet od keramike. Za pohađanje ovih radionica nije potrebno iskustvo ili predznanje. Materijal za rad, dekoraciju kao i pečenje nastalih predmeta su uračunati u navedene cene. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu i Novom Sadu.

Prednost ovih radionica je fleksibilnost u zakazivanju termina. Za rezervaciju mesta na nekoj od njih dovoljno je da nas kontaktirate telefonom a mi ćemo Vam reći u kojim sve terminima ima slobodnih mesta i izaći Vam maksimalno u susret. Radionice su tematske i nije moguće odstupati od zadatih parametara i tematike. Osmišljene su tako da nivo uspešnosti bude izuzetno visok, sam rad zabavan ali i edukativan jer ćete od naših edukatora čuti mnogo toga o samom procesu, tehnologiji i materijalima. Nakon izrade radovi se suše i prolaze kroz proces biskvitnog pečenja (900°C) i glazurnog pečenja (1200°C) i mogu se preuzeti minimum dve nedelje nakon radionice.

Detalje o pravilniku rada, ponašanja i korišćenju termina možete pročitati ovde.

Za Vas smo pripremili sledeće teme za radionice između kojih možete birati onu koja Vam se najviše dopada:

cajnik1. ČAJNIK

Ovo je jedna od popularnijih radionica u okviru koje Vaše druženje sa glinom traje oko 3 sata. Uz pomoć tehnika ručne izrade i pomoćnih kalupa napravićete i dekorisati svoj čajnik. Ovo je takođe i jedan od malo kompleksnijih predmeta pa pored samog tela čajnika radićemo na kopitu, ulivniku, poklopcu, dršci i opcionalno reljefnoj dekoraciji.


cinija solja2. ČINIJA I ŠOLJA ZA DORUČAK

Za doručak kažu da je najbitniji obrok u toku dana. Šta može biti lepše od omiljenog jutarnjeg jela serviranog u unikatoj posudi u kompletu sa šoljom koje ste sami napravili. Napravite i oslikajte svoje posude za pozitivan početak dana. Za izradu ovih predmeta koristićemo kombinacije tehnika ručne izrade. Predviđemo trajanje radionice je od dva do tri sata.


rasvetno telo3. RASVETNO TELO

Unesite dodatnu toplinu u svoj enterijer unikatnim rasvetnim telom. Možete sami izabrati da li će biti za sveću ili sijalicu. Sa našim stručnim edukatorima u druženju koje će trajati od dva do tri sata napravićete svećnjak ili lampu iz svojih snova kombinacijom tehnika ručne izrade. kasica prasica4. KASICA PRASICA

Za ovu radionicu kažu da je najisplativija, vrlo brzo vraća uložen novac. Čuven kasica prasica pomoći će Vam da skupite novac za letovanje, novu garderobu ili kurs keramike. Trajanje radionice je do tri sata a za izradu ovog predmeta koristićemo kombinaciju tehnika ručne izrade i pomoćnih kalupa. Kasicu možete zadržati za sebe ili pokloniti prijatelju koji često pozajmljuje novac od Vas.


grncarski tocak5. GRNČARSKI TOČAK

Film "Duh" i čuvena scena sa Patrik Svejzijem i Demi Mur inspirisala je mnoge da se oprobaju u tehnici rada na grnčarskom točku. Uz pomoć naših edukatora na ovoj jednodnevnoj radionici napravićete predmet na grnčarskom točku i dekorisati ga tehnikom engoba. Upoznaćete se sa procesom rada i svim koracima koji ga čine. Uživanje zagarantovano.

 

 

Cena svake jednodnevne radionice pojedinačno je: 2.500 RSD

Poklonite nekome kurs keramike. Sve edukacije u ponudi moguće je uplatiti kao poklon vaučer za Vama dragu osobu. Za sve dodatne informacije možete nas slobodno kontaktirati.

 

KONTAKT INFORMACIJE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija 1.: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad (mapa)
  • Lokacija 2.: Dunavska br. 12 (pasaž) 21000 Novi Sad (mapa)

Pogledajte i ostale vidove edukacija: