Rođendanske radionice keramike za decu

Rođendanske radionice keramike za decu

Originalan način za proslavu rođendana Vašeg deteta - radionica keramike za mališane. U našem moderno opremljenom i klimatizovanom prostoru sa stručnim edukatorima, učinićemo rođendan Vašeg mališana nezaboravnim iskustvom. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...)

Ova varijanta radionice je vrlo fleksibilna i usmerena ka tome da izađe u susret Vašim potrebama. Samim tim, termin i trajanje radionice dogovaramo sa Vama. U mogućnosti smo da organizujemo rođendanske radionice koje uključuju do maksimum 15 učesnika. Cena se formira u dogovoru sa Vama i varira u odnosu na broj sati, broj učesnika itd. Za svaki rođendan pravimo zasebnu ponudu.

Na radionici deca će imati priliku da se sa našim edukatorima upoznaju sa procesom izrade predmeta od keramike, a postoji i mogućnost da se svako dete oproba u radu na grnčarskom točku. Svi radovi od gline koji nastanu za vreme radionice se suše i peku i mogu se preuzeti kada budu gotovi, kao uspomena na rođendansku radionicu. Takođe, postoji mogućnost da Vam radove dostavimo na kućnu adresu. Prostor raspolaže sanitarnim čvorom, malom kuhinjom i frižiderom. Obezbeđena je oprema za puštanje muzike sa laptopom i WiFi internetom. Dodatno, u mogućnosti smo da Vam po povoljnoj ceni ponudimo usluge naših partnera: fotografa, keteringa, izrade torte i sl.

Detalje o pravilniku rada, ponašanja i korišćenju termina možete pročitati ovde.

Ukoliko ste zainteresovani, možemo se dogovoriti da dođete i pogledate prostor i da Vam na licu mesta sastavimo ponudu. Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.

 

KONTAKT INFORMACIJE

  • Tel. 063/71-72-484 (Saša) viber Viber whatsapp WhatsApp cenovnik
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • FB stranica: www.facebook.com/kurskeramike
  • Lokacija: Pančićeva br. 14 11000 Beograd - Stari grad (mapa)

Pogledajte i ostale vidove edukacija: