Kurs keramike za odrasle

Upoznajte se sa tajnama jednog od najstarijih zanata. Odaberite relaksirajući i kreativno ispunjujući hobi. Bilo da želite amaterski, ili kasnije profesionalno i samostalno da se bavite keramikom, na našem kursu imaćete priliku da se oprobate u kompletnom procesu izrade jednog keramičkog predmeta. Ovaj vid edukacije predstavlja jedinstven pristup u savlađivanju osnovih tehničkih, tehnoloških i estetskih veština potrebnih za samostalno bavljenje keramikom. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu i Novom Sadu.

Opširnije...

Intenzivni kurs na grnčarskom točku

Ovaj vid edukacije okrenut je prevashodno savlađivanju tehnika potrebnih za samostalan rad i izradu predmeta na grčarskom točku. Intenzivan rad na grčarskom točku u grupi od maksimalno tri polaznika i individualni pristup svakome od polaznika omogućavaju da sa lakoćom i vešto savladate osnove ovog drevnog zanata. Na ovom kursu za kratki vremenski period bićete u mogućnosti da samostalno izrađujete predmete na grnčarskom točku. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...).

Opširnije...

Team building - Dan sa keramikom

Za Vaše zaposlene i Vaše klijente, partnere, prijatelje ili porodicu, Udruženje "Bulevar Umetnosti" organizuje Team building - Dan sa keramikom, u okviru kojeg ćete imati priliku da se upoznate sa izradom predmeta od keramike, radom na grnčarskom točku i tehnikama ručne izrade, u sklopu jednodnevne radionice. Sve što se napravi, kada se ispeče, dobijate na Vašoj adresi kao uspomenu. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...)

Opširnije...

Akcija - Mini kurs keramike

Bulevar Umetnosti Vas poziva na novi vid edukacije u keramici koncipiran kao mini kurs sastavljen od 4 časa, u okviru kojih ćete imati priliku da se upoznate sa tehnikama ručne izrade predmeta od keramike. Kurs se preporučuje apsolutnim početnicima koji nisu imali iskustva sa radom u keramici. Edukacija je prilagođena svim uzrastima. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu i Novom Sadu.

Opširnije...

Radionica keramike za porodicu

Ovaj tip edukacije namenjen je roditeljima koji žele da, u okviru jednodnevne radionice, zajedno sa svojom decom, naprave nešto na grnčarskom točku ili tehnikom ručne izrade i upoznaju se sa procesom izrade predmeta od keramike. Ovaj vid edukacije dostupan je u Beogradu (Novi Sad, uskoro...)

Opširnije...