• Dobrodošli ...
  Dobrodošli ...

  Portal "Bulevar Umetnosti" posvećen je afirmaciji umetnosti i kulture, kao i mladih kreativnih stvaralaca. Tu je da sa Vama podeli relevantne informacije i omogući vam da potpuno besplatno predstavite sebe i svoj rad. U isto vreme portal je prezentacija istoimenog udruženja koje pored aktivnosti na internetu realizuje i mnoge druge projekte. Ukratko - Mesto gde živi umetnost!

 • Art Info
  Art Info

  Upoznajte se sa Art Info segmentom i imaćete priliku da budete u toku sa aktuelnim vestima, konkursima i autorskim člancima. Otkrijte nove autore u segmentu "Umetnik dana" i pronađite institucije kulture u svojoj blizini uz pomoć "Kulturne mape sveta". Otvoreni smo za saradnju sa svim akterima na kulturno-umetničkoj sceni, javite nam se, a mi ćemo proslediti Vaše vesti našoj publici.

 • Arterium
  Arterium

  Za vas smo pokrenuli socijalnu mrežu posvećenu umetnicima, kreativnim svaraocima, stručnjacima iz oblasti umetnosti i kulture kao i ljubiteljima ovih oblasti pod imenom Arterium. Otvorite profil, predstavite sebe i ono čime se bavite, upoznajte se sa ljudima sličnih interesovanja, razmenite iskustva i ostvarite saradnju. Neka se vaš glas čuje - dobrodošli na Arterium.

 • Kulturna mapa sveta
  Kulturna mapa sveta

  Projekat koji će, nadamo se, zauvek ostati u izgradnji i konstantno se širiti je "Kulturna mapa sveta". Institucije, organizacije, udruženja, manifestacije, ateljei i svi ostali činioci kulturno-umetničke scene na jednom mestu. Istražite i upoznajte se sa potencijalom svog okruženja u pružanju zanimljivih kulturno umetničkih sadržaja. Kultura i umetnost nadohvat ruke...

 • B:UM Kreativni tim
  B:UM Kreativni tim

  Sve sadržaje portala kao i aktivnosti udruženja "Bulevar Umetnosti" osmišljava i realizuje B:UM Kreativni tim. Svi članovi tima učestvuju volonterski i svoj doprinos daju kroz znanje, vreme i entuzijazam uložen u ovaj projekat. Konkurs je stalno otvoren za nove članove. Ako Vam se dopada ovo što radimo i želite da postanete deo tima, naša vrata su Vam otvorena.

 • Istražite...
  Istražite...

  Portal "Bulevar Umetnosti" obuhvata mnoge sadržaje. Upustite se u avanturu istraživanja onoga što nudimo i nećete se pokajati. Upoznajte se sa aktuelnim edukacijama, obiđite našu biblioteku ili se prošetajte nekim od svetskih muzeja. Iskoristite mogućnost da utičete na kreiranje sadržaja, pošaljite nam sve ono što smatrate da je potrebno da se nađe na našem portalu.

 • Bulevar Magazin
  Bulevar Magazin

  Iz ugla mladih kreativnih stvaralaca stvoren je magazin sa ciljem da se na jedan drugačiji i kreativniji način bavi temama iz oblasti umetnosti i kulture. Sa specifičnim pristupom, kako u pisanju, tako i u grafičkim rešenjima, magazin "Bulevar" je prilagođen širokoj publici. U našoj biblioteci imaćete mogućnost da potpuno besplatno pogledate i preuzmete sva do sada objavljena izdanja.

 • Kurs keramike
  Kurs keramike

  Udruženje kreativnih stvaralaca „Bulevar Umetnosti‟ Vas poziva na novi ciklus edukacije u oblasti keramike. U novootvorenom ateljeu u centru Beograda (Pančićeva 14, Dorćol), u prijatnoj atmosferi, imaćete priliku da se upoznate sa osnovnim i naprednim tehnikama izrade predmeta od keramike.

Molim unesite adresu el. pošte vezanu za vaš korisnički nalog. Korisničko ime će vam biti prosleđeno na tu adresu.