La La Land mjuzikl radionica – steknite samopouzdanje i probudite inspiraciju u sebi

Pogodaka: 538
la la land

U četvrtak 13.04.2017. sa početkom u 20 časova u Školi mjuzikla Eudven biće održana tematska radionica posvećena mjuziklu ,,La La Land''. Cena po osobi je 600 RSD, a ako se upišete u Školu mjuzikla Eudven od prve članarne odbiće vam se 600 RSD.

[yee_row column-size="md-column" boxed_layout="yee-container-fluid" padding_layout="" style_detail="" theme_options="flattern" border_color="" border="none" background_image_options="none" background_image="" background_color_options="none" background_color="" responsive_column_reset="no" vacolumns="top" ex_class="" id="" visiable="1"][yee_column width="1/1" ors="" column-size="md-column" xs-column="0" xs-hidden="" sm-column="0" sm-hidden="" md-column="0" md-hidden="" lg-column="0" lg-hidden="" hidden-print="visiable" background_image="" background_color="" ex_class="" visiable="1"][wgt_jce_editor css_animation="no" ex_class="" style_detail="" yee-widget-theme="default" border_color="" border="none" visiable="1"]{content}

 

 La La Land je romantična mjuzikl priča o jednom paru koji se upoznaju u Los Anđelesu i dele ambiciju da ostvare svoje snove na trnovitom putu ,,Grada zvezda''. Romantična priča džez muzičara i glumice, kao i popularnost filma jesu motivi koji su nas naveli da istražimo kako je nastao ovaj film i šta je to što ga čini posebnim.
Saznali smo neverovatne zanimljivosti! Ovaj film ne samo što govori o inspiraciji i svačijoj borbi za svoje snove, već je i sam produkt rada jedne velike dugo sputavane ambicije. Da režiser Damien Chazzele nije ipak poverovao svoje snove, mi ne bismo danas uživali u ovom ostvarenju kao ni u njegovim ostalim filmovima poput ,,Whiplash''.

Whiplash

Shvatili smo da nažalost neki ljudi ne uspeju na vreme da probude samopouzdanje u sebi i steknu hrabrosti da započnu da konačno ostvaruju svoje snove. Hteli smo da utičemo na sve to i zato smo pokrenuli tematsku ,,La La Land radionicu''. Pored toga što će se na ovoj radionici učiti o zamiljivim detaljima koji čine suštinu i motivaciju ovog filma, radiće se i na oslobađanju vaše motivacije uz kreativnu atmosferu i druženje sa drugim ambicioznim ljudima uz muziku i zanimljive igrice koje će probuditi vašu maštu i podstaći vas da kreativno mislite i oslobodite se treme, straha i predrasuda.

poster

Dobrodošli ste svi vi koji želite da više saznate o ovom mjuziklu i svetu mjuzikla uopšte, kao i svi vi koji imate ambiciju da budete na sceni, ili bilo kakvu ambiciju, ali vam treba samo malo podrške i kreativne, prijatne atmosfere u kojoj možete da izrazite vašu maštovitost, upoznate ljude i dobro se zabavite! :-)
Iskoristite priliku koja traje još dva dana i prijavite se ! Ako uplatite dve radionice, dobićete treću gratis i možete iznaditi vama dragu osobu i povesti je na ovo čarobno putovanje kroz ,,Grad zvezda''.
Prijave možete izvršiti putem linka: http://goo.gl/forms/vJiGpzPqNiivZTVb2 ili broja telefona: 0691302511 putem koga takođe možete saznati dodatne nformacije.

lalabul1

Kako izgledaju neke od naših priprema u La La Land stilu možete videti: https://youtu.be/BDPIXlVpT_E 

Možda baš i vi kao par iz filma zajdničkim snagama prokrčite sebi put u ono što vam se sada čini nemogućim, ili kao režišer filma napokon skupite hrabrosti da ostvarite nešto što ste jako dugo planirali, samo niste ni znali da to možete. Dođite na našu radionicu da saznate kako to da uradite, kao i da svi zajedno steknemo nova poznanstva i naučimo nešto novo jedni od drugih

Dobrodošli!

 12742393 1140674432662274 4720411219848010225 n

O školi mjuzikla:
Škola mjuzikla Eudven na jedinstven način spaja ples pevanje i glumu. Pored ovoga, kroz nastavu se radi na samopouzdanju, držanju, koncentraciji, javnom nastupu i tremi. Gaji se osećaj pripadnosti i zabave, a najveći cilj je da polaznici izađu sa časova sa osmehom i verom u sebe.

Šta učimo na časovima?
Pevanje – pravilno disanje, vokalne vežbe zagrevanja, pevanje prilagođeno stilu u mjuziklima, pevanje u impostaciji, pevanje poznatih mjuzikl numera kao i pevanje različitih žanrova.
Ples – scenski pokret, koreografije, sinhronizacija pokreta, orijentacija na sceni, različiti plesni stilovi.
Gluma – osvešćivanje tela, glumačke vežbe, koncentracija, osluškivanje partnera na sceni, rad na samopouzdanju, ulaženje u lik, razvoj mašte, brzo razmišljanje, osećaj prostora...

www.eudven.com 

{/content}[/wgt_jce_editor][/yee_column][/yee_row]